Bontgekleurd succes

My work

Het is de laatste dag van het jaar en, eerlijk, ik had het deze maand zo druk dat ik niet eens tijd had om te reflecteren op het afgelopen jaar! Ach, mij hoor je niet klagen.
Ik denk namelijk dat ik daaruit wel kan stellen dat ik 2018 afsluit als een zeer succesvol jaar -zowel voor mij persoonlijk als voor StudioSarie!

Maar… tja, wat is succes…?

Ik werd dit jaar gelukkig, met wie ik ben en wat ik doe, en met de kansen die ik creëerde om dat geluk met anderen te delen via mijn werk. Dus dank jullie wel, iedereen die onderdeel was van mijn jaar! Samen maakten we de wereld een stukje kleurrijker 🙂

Hierbij een overzichtje van mijn samenwerkingen in deze laatste maand van 2018. Ik vond nauwelijks tijd tussen het schilderen van een berg bosnymfen, maar had deze toffe opdrachten ZEKER niet willen missen:

Logo Paparounas
Enige tijd geleden mocht ik voor Iris een speciaal ontwerp maken: Een klaproos gebrand in hout, ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Afgelopen maand kreeg ik van Iris de vraag om opnieuw iets voor haar te creëren, namelijk een klaproos-logo en visitekaartjes voor haar nieuwe onderneming Paparounas.
Dit is mijn eerste handgetekende logo, and I like it! Grafisch ontwerp met een extra persoonlijke touch.

mockup.jpg

Iris schreef deze lieve woorden over mij: “Sarie heeft voor mij een aantal ontwerpen gemaakt, en naar volle tevredenheid! Ze heeft op een persoonlijke en super geduldige manier mijn wensen uitgevoerd. Sarie heeft een originele creatieve mind en weet dit ook heel goed om te zetten naar geweldige mooie en zeer persoonlijke ontwerpen”

Logo HeartSpace
Wat Liza doet met haar onderneming HeartSpace, valt niet even in een paar woorden samen te vatten. Door onder andere stemtherapie en ademwerk brengt ze je terug naar jouw essentie; een natuurlijke staat van zijn – waarin ontspanning, flow en het stralen van jouw eigen unieke licht centraal staat. “Dat is heel wat” concludeerde ze zelf ook in ons eerste gesprek, en we zijn samen dan ook een tijdje bezig geweest om tot het perfecte logo te komen.
De oplettende kijker ziet een overeenkomst met het logo dat ik vorige maand voor Unveiling Intimacy ontwierp: de kolibrie staat ook hier centraal. Dit is geen toeval – de kwetsbaarheid, kracht en puurheid van dit kleurrijke vogeltje resoneert sterk met beide ondernemingen, elk volledig op hun eigen manier.

Liza over onze samenwerking : “Ik vond het heel leuk om het ontwerp proces van mijn logo aan te gaan met Sarie. Ze voelde goed aan wat ik bedoelde en ook wat bij me past en dat maakte de samenwerking heel fijn en gemakkelijk. Wat er in me opkomt als ik het logo zie is diepte, ruimte, lichtheid en aarde! Een balans tussen hemel (space) en aarde met de kolibri als verbinding tussen beide!”

Boek Cover
Dit was toch wel één van mijn favoriete opdrachten van deze maand! En toch vertel ik er nog niet teveel over, want dit prachtige boek (van binnen en buiten!) moet nog uitkomen.
Ik kan alvast niet wachten tot het in de winkels ligt, EN ik jullie de versie met titel kan showen 😉

New year’s wishes
Zoals je in mijn blog over december’s originals al kon lezen, bracht ik de kerst door met mijn schoonfamilie in Zuid-Frankrijk. Heerlijk! Maar dat betekent ook dat ik mijn ouders en broer dit jaar met de feestdagen niet zal zien. Voor beiden wordt het een verhuis-jaar; pap en mam gaan kleiner en dichter bij de natuur wonen – broer en schoonzus zullen in 2019 in hun camper intrekken om Europa te doorkruisen. Die laatsten gaan we dus nog wel tegenkomen! Om ze een extra speciaal nieuw jaar te wensen, ontwierp ik deze kaartjes.

Fijne jaarwisseling, mooie mensen! Pak je kans om mee te liften op de flow van hernieuwde inzichten en intenties maar vooral: vergeet niet te genieten! Nu en in 2019.

Proost.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.