Once in a blue moon

My work

Deze maand mocht ik verschillende designs maken voor toffe projecten, personen en ondernemingen. Elk ontwerp begon als een handgeschilderd design, wat vervolgens digitaal verder is vormgegeven.

River Yoga
Melissa van River Yoga spotte nimf Unn op mijn Facebook pagina en zag hierin een match voor het ontwerp van een kaart met zonnegroet voor haar yoga studio. Ik schilderde een variatie op nimf Unn in alle assana’s behorende bij de zonnegroet, en maakte hiervan een mooi geheel als branding voor River Yoga.

Kort daarop mocht ik voor River Yoga ook nog een ontwerp maken voor een aankomend event. “Iets met een boom of bos, yoga en coaching, en het valt op de dag van de 13e maan welke ook nog eens blauw is”. Tadaa! Wil je meer weten over het event? Volg dan River Yoga op Facebook!

The Momo project
The Momo Project is een project naar mijn hart. “A kindness collective; living a life full of good deeds, good times and good vibes.”
Ik ontwierp in overleg met Mia Kelly een set van vier stickers, en ik vind ze zelf echt enorm tof geworden! Oh, en als je nu toevallig binnenkort in de buurt van Praag bent: misschien ben je nog op tijd om haar event ‘Pragues Cuddliest Dog’ te bezoeken. Inclusief aaibare knuffelhondjes aanwezig. Ja, echt.

Floral Walls
Madeleine ontwerpt prachtige glas in lood veren, maar ook unieke houten muurdecoratie met zijden bloemen. Van die ‘vederlichten’ hangt er al één bij mijn ouders voor het raam, en één ligt te wachten om te mogen gaan shinen in ons earthship over een paar jaar. Voor haar project Floral Walls mocht ik een voorzetje geven voor de nieuwe huisstijl. Geen voltooid product, maar toch tof om te maken en aan jullie te laten zien!

Wat februari gaat brengen weet ik nog niet precies, maar ik werk momenteel aan een drietal gave logo’s, waarin o.a. moedergodinnen en female warriors mogen shinen, dus hopelijk kan ik deze in de volgende blog aan jullie showen!

Tot dan!

Liefs, Sarie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.