Ademhalen

My work

Als je eerder deze week mijn blog las over de bosnimfen die ik in februari tekende weet je het al een beetje: de ‘flow’ veranderde in een stroomversnelling afgelopen maand. Niet alleen vonden Bas en ik DE plek waar we ons eigen ecohuis willen gaan bouwen, we maakten ook een start voor nieuwe avonturen op Nederlandse bodem én waren 2 weken dakloos omdat Brutus met een defecte waterpomp bij de garage stond. Dat ik maarliefst drie logo’s mocht ontwerpen waarin rust, kracht en bezieling centraal staan heeft me absoluut geholpen het hoofd boven water te houden en mee te drijven op de stroom 😉

Logo Galabria
Als eerste dit prachtige logo voor mijn bijna-naamgenoot Saar, die blogt over haar leven als mama met een groot hart voor de Aarde. ‘Mindful opvoeden met een groen hart’ prijkt er bovenaan haar pagina. Ze biedt andere moeders tips voor bewust ouderschap en deelt over haar missie om groener en lichter te leven. Maar ook als niet-mama vind ik het heerlijk om te lezen over alle avonturen in het leven van Saar en haar dochter Amélie.
Natuurlijk vond ik het daarom extra tof dat ik voor Galabria een logo mocht ontwerpen. Saar gaf een voorzetje en benoemde dat ze dacht aan iets met een modergodin of een lotus. Of allebei.
En, wat vind jij? Dit is alvast mijn favoriete ontwerp van 2019. Tot nu toe dan, he 😉

Logo The Love Rebels
Met groot enthousiasme maakte ik daarnaast dit logo voor The Love Rebels.
Sietske wil andere vrouwen aanzetten tot het volgen van je hart, je dromen, of zoals zij het noemt: je innerlijke vuurtje. En ik weet als geen ander wat ze bedoelt als ze vol vuur vertelt over het strijden voor geluk, voor stromende energie, creativiteit, kracht, dat gevoel dat alles klopt en je hart uit elkaar spat van liefde en onbegrensd enthousiasme.
Precies dát gevoel ving ik in dit wervelende logo.

Het interview dat Sietske met mij had voor The Love Rebels vind je hier. Over het vinden van je passie, angsten overwinnen en meebewegen op de flow.

Logo Hartspinsels
Tot slot ontwierp ik een logo voor iemand met een heartfelt mission;
Minder denken en meer voelen. Uit je hoofd en in je lichaam. Luisteren naar je hart! Dat is Paula’s doel met haar coaching praktijk Hartspinsels.
Ik creëerde een logo dat de verbinding symboliseert tussen lichaam en geest, met een zachte, liefdevolle uitstraling en uiteraard een linkje naar de natuur.

Ben jij nog op zoek naar een inspirerend logo voor jouw missie? Laat het me weten!* Ik maak graag onderdeel uit van jouw avontuur <3

* In maart sta ik even op pauze, om adem te halen en met een stevige basis te beginnen aan een nieuwe levensfase (hierover binnenkort meer!), maar als je me alvast een berichtje stuurt ben jij op 1 april de eerste op mijn lijstje. Geen grap! 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.