Op weg

My work

Reizend door de mistige bossen en de gebergten van het Centraal Massief, ging ik deze maand de volgende samenwerkingen aan.

Bussiness with a touch of boho
Maureen was op zoek naar een strak en modern logo wat haar high-end customers aan zou spreken, maar wat tóch ook een vleugje bohemian vibes en natuurliefde bevatte. Luxe en zakelijk, met een touch of Maureen.

Op weg met Evelien
Met Evelien had ik vorig jaar, voordat ik vertrok uit Nederland, een bijzondere uitwisseling. We brachten een ochtend al wandelend door in de bossen van Rucphen, -vlakbij mijn geboortestad in het Brabantse land- waar we inspirerende gesprekken hadden over het leven, relaties, onze visies op geld en het laten stromen van je passie. Over hoe zij haar leven had omgegooid en ik op het punt stond dat te doen. Terwijl we op gevoel onze weg door bos en heide kozen, legde Evelien onze ontmoeting vast; liet me zien hoe zij mij zag door haar lens. En hoewel zij beter had opgelet dan ik, was het toch meer geluk dan wijsheid dat we uiteindelijk weer terug oog in oog stonden met onze camper Brutus.
Verdwalen is een talent. (Maar écht!)

In ruil voor deze ontmoeting, en de prachtige fotoserie de ze van mij maakte, ontwierp ik een logo voor Evelien op Weg. Ik bleef Evelien volgen op Facebook en zag in het afgelopen jaar vele foto’s voorbij komen die me raakten. Van mensen, momenten, plekken…, de kleine dingen in het leven. Simpel, puur en vaak o zo herkenbaar. Een zonnestraal, gevonden schatten in de natuur, spinnende katers.
Mijn bijdrage aan deze supertoffe serie foto-kaarten was echt minimaal (ik ontwierp de achterkant, verzorgde het witte kader en assisteerde bij het drukwerk) dus ‘mijn werk’ zou ik het zeker niet willen noemen. Maar ik vertel gewoon graag over mooie mensen, en stiekem ben ik wel een beetje trots dat ik op mijn manier een bijdrage kan leveren aan deze bijzondere Weg van een puur mens, die velen zal inspireren.

Je ziet hier mijn drie favorieten – de complete serie is binnenkort beschikbaar op www.evelienopweg.nl. Dit jaar loopt Evelien een ‘rondje Nederland’, volg haar op Facebook of Instagram om de schoonheid van de Nederlandse natuur door haar ogen te beleven!

De oplettende lezer herinnert zich nog dat ik deze maand eigenlijk “vrij” nam. Om me te kunnen focussen op het afsluiten van de ene fase, en opstarten van de volgende. En om nog even 100% te kunnen genieten van mijn leven in vrijheid, op reis en op ontdekking, één met de natuur. Maar ik zou me niet vrij voelen als ik niet kon ontwerpen, en daarom maakte ik (naast een aantal aquarellen) tóch ook nog deze vos. Gewoon, omdat het kon.

Happy spring! ♥

Een gedachte over “Op weg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.