Opdracht 1: “It’s a beautiful world”

Creative

De opdracht voor deze eerste dag is simpel (of toch niet…?):
Documenteer (schrijf/teken/fotografeer) 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘭𝘦𝘬 𝘰𝘱 𝘈𝘢𝘳𝘥𝘦.

Duik je archieven in en deel jouw aller-favorietste plek op aarde met mij, waar je de schoonheid van het leven ten volste ervaart!

Waar gaat jouw hart sneller kloppen, voel je het bloed door je aderen stromen en vullen je longen zich het diepst met pure dankbaarheid voor het leven?
Deel jouw mooiste plek op Facebook of Instagram met #stillawonderfulworld

#stillawonderfulworld

Mijn uitwerking:
Ik zou honderden foto’s met je willen delen. Van zonnestralen die door het bladerdek vallen en van bosbodems bedekt met mos. Van momenten in plaats van plekken, en van natuurschoon door de seizoenen heen. Maar er is één plek op deze planeet die nog altijd bovenaan mijn lijstje staat van favoriete plekken:

In Odda, Noorwegen, vind je aan een groenblauw fjord een steile beboste berghelling. Twee woeste watervallen donderen met geweld tegenover elkaar naar beneden. Kristalhelder koud water sijpelt langs bemoste rotsen. Na een forse klim van pakweg een uur bereik je te voet (en alléén te voet!) het bergdorpje aan het Fossasetevatnet-meer. Een handvol houten huisjes, een kudde geiten en prachtige woeste natuur. Voor mij absoluut de mooiste plek op aarde.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.