Opdracht 2 “How high will you fly?”

Creative

De lente is begonnen.
Een nieuw begin van de cyclus. Nieuw leven. Een nieuwe dag, een nieuwe dans!

Schrijf of teken: “Als er geen restricties zijn, niets wat je tegenhoudt – hoe groots droom jij dan?”

Misschien kan je het nest nu even niet verlaten. En is dit niet de tijd om je vleugels uit te slaan en op ontdekking te gaan in die verse frisgroene wereld. Maar wat als het wel kon? Wat als je alle vrijheid terughad die je al kent, en meer? Waar ga jij dan voor?

How high will you fly?

Mijn uitwerking:

Als er geen restricties waren, en ik op mijn allergrootst kon dromen… wat zou ik dan willen bereiken? Ik moest er even over nadenken. Groots dromen valt niet mee! We zijn eraan gewend om in onmogelijkheden te denken en overal (al dan niet reëele) blokkades te zien.
Nu heb ik in de afgelopen jaren al aardig geleerd die zienswijze af te werpen – zo leefde ik een jaar in een camper, kocht grond om zelfvoorzienend op te gaan leven, en bleef willens en wetens doorbouwen aan mijn eigen onderneming al duurde het best heel lang voor dat zijn vruchten begon af te werpen.
Soms moet je gewoon ergens kei-hard in geloven om het te beginnen waar te maken.

Mijn allergrootste droom?
Een wereld in balans.
Yin en Yang.
Mens en dier.

En wat droom jij?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.