Design

Van logo tot header en van flyer tot poster.
Samen zorgen we ervoor dat jouw merk JOU weerspiegelt en opvalt in de massa.

Ik creëer ontwerpen om te gebruiken in je branding of op de website van jouw onderneming. Denk aan logo’s, visitekaartjes of banners maar bijvoorbeeld ook merchandise of social media uitingen.

Wanneer ik voor je aan de slag ga, is het mijn #1 doel om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jou én je onderneming. Omdat ik ervan overtuigd ben dat dit alleen mogelijk is door goed te luisteren en samen te werken, zullen we gedurende het ontwerp-proces altijd in contact blijven en de tijd nemen om elke stap te evalueren.

Of je nu op zoek bent naar spetterende kleuren of een minimalistisch zwart-wit design, if you need it to be wild; I’m your girl!

Stuur me een bericht, ik denk graag mee over jouw volgende stap.

PERSOONLIJKE DESIGNS

Op zoek naar iets extra speciaals en persoonlijks? Ik kan iets voor je illustreren maar ook op grafisch vlak laat ik jouw wildste ideeën tot leven komen!
Landschappen, avontuurlijke scenes, jouw totemdier of iets anders wat persoonlijke waarde heeft voor jou: samen creëren we een uniek design dat perfect bij jou past. Vervolgens druk ik het voor je op het mooiste papier, canvas of metaal. Wil je het design liever digitaal gebruiken? Geen probleem, dan ontvang je het per e-mail.
T-shirts, stickers, een pet of badhanddoek met jouw design: anything goes, so go wild!

PRIJZEN : ♥

Voor mij staat het creëren vanuit liefde en enthousiasme voorop. Ik ben er ook van overtuigd dat ik op die manier jou de meeste waarde kan bieden. Omdat geld niet mijn drijfveer is, maar ik het wel fijn vind om gecompenseerd te worden voor mijn werk, mag jíj bepalen hoe blij je bent met het design en wat je mij ervoor wilt geven.

Wanneer het werk af is mag je een donatie doen voor de bouw van ons ecohuis in Frankrijk, óf vertel je mij wat er op de factuur moet komen. Zo simpel is het!

CONTACT 
Vind me op Facebook of Instagram
mail me op studiosarie@outlook.com,
of vul onderstaand formulier in: