Wild Minds Tribe – Gelukspost!

JA! Je hebt de weg gevonden naar een maandelijkse dosis geluks-inspiratie voor jouw wilde en creatieve geest. Een steuntje in de rug om je weer meer te verbinden met de natuur, en terug thuis te komen bij jezelf – en jouw tribe.

Elke maand valt er een goed gevulde envelop op jouw deurmat (want echte post is zóveel leuker!) met prachtige kunstwerkjes en inspirerende schrijfsels. We volgen het ritme van de natuur en ik neem je mee op reis met elke maand een nieuw thema.

Wat kan je verwachten van jouw persoonlijke Wild Minds Tribe – reis? De inhoud van jouw gelukspost blijft een verrassing – wel zo leuk toch?! Ik kan je wel alvast vertellen dat geen twee enveloppen hetzelfde zijn en je ‘one of a kind’ kunstwerkjes gaat ontvangen.
Iedere envelop met Wild Minds Mail bevat in ieder geval:

  • 1 handgeschilderd schilderijtje
  • 1 A5 artprint
  • Een geïllustreerde brief vol inspiratie om deze maand mee aan de slag te gaan
  • Persoonlijke opdracht om jouw creativiteit en verbinding met de natuur weer te laten stromen
  • Wisselende extra goodies zoals stickers, natuurvondsten of knipsels voor in jouw (art)journal
Schrijf je vandaag nog in voor een proefabonnement met korting! Er zijn slechts 10 plekjes beschikbaar. Als bonus krijg je een lidmaatschap op de Wild Minds Tribe – facebookgroep cadeau, waar we inspiratie en ervaringen binnen het thema van die maand delen en ik je een kijkje geef in mijn persoonlijke art-journal (inclusief schildertips en tutorials). Wees welkom – JOIN THE TRIBE!