HELP MIJ DE WERELD EEN GROENERE PLEK TE MAKEN!

20180715_163438

Hoi! Dit ben ik. Samen met de liefde van mijn leven is het mijn doel de wereld een wildere, liefdevollere en kleurrijke plek te maken. Groener, om precies te zijn.
Ik geloof niet in dagelijks op en neer rijden naar een grijs kantoor, en mijn leven tussen vier muren spenderen om bergen geld te verdienen. Ik geloof in boswandelingen en bomen planten en liefde voor de Aarde; een minimalistische levensstijl.
Op 1 juni 2018 begonnen we ons levens-veranderende avontuur door al onze spullen te verkopen en met onze camper Europa door te trekken op zoek naar de perfecte plek voor ons 100% zelfvoorzienende Eco-huis. Het is met recht A Wild Journey !

We zijn nu volledig afhankelijk van mijn inkomen als kunstenaar, om in ons levensonderhoud te voorzien EN te sparen voor ons toekomstige eco-huis. We willen niet alleen onze eigen levens veranderen, maar ook een voorbeeld zijn als pioniers van een nieuwe levensstijl : een nieuwe Aarde.
Terwijl ik mijn liefde voor de natuur zal blijven verspreiden via mijn kunst, willen we de wereld inspireren en onderwijzen door te laten zien hoe het OOK kan. Een alternatieve levensstijl, in harmonie met de natuur.

We kozen Frankrijk als ons toekomstige nest, en zijn druk plannen aan het maken voor de bouw van ons zero-impact thuis; gebouwd met natuurlijke materialen, gerecycled waar mogelijk en gebruik makend van afval zoals glas en blik. Op deze manier ruimen we de aarde op tegelijk met de bouw van ons huis!

35166986_15450617730_r.jpeg

35166986_15450606410_r.jpeg

De voorkant van ons huis zal dienst zal doen als kas met moestuin, zodat we ons eigen voedsel kunnen verbouwen. Zie je mij hier al aan schilderijen werken? Water uit de badkamer zal, onder andere, hergebruikt worden om de planten water te geven. Grond- en regenwater wordt opgevangen en verschillende keren gerecycled voordat het wordt teruggegeven in de aarde via de tuin of kas. Duurzame elektriciteit zal opgewekt worden door zonne- en windenergie, en spaarzaam gebruikt worden.

Het is een leven in en met de natuur. De enige zinvolle manier van bestaan, geloven wij.

20181216_142804

Maar het creëren van een nieuwe manier van leven kost moed, tijd, kracht en onvermijdelijk ook geld. Ook al zullen we bouwen met natuurlijke en hergebruikte materialen, is dit avontuur zeker niet vrij van kosten:
We moeten een stuk grond financieren geschikt voor de bouw van een duurzaam aardehuis, EN een manier vinden om de rekeningen te betalen terwijl we al onze tijd en energie in de bouw van dit huis zullen stoppen. Grote investeringen, zoals in zonnepanelen en een windturbine, zijn nodig om om onze giftige invloed op de planeet een halt toe te roepen.
We proberen zo vindingrijk mogelijk te zijn, maar zullen alle hulp nodig hebben die we kunnen krijgen!

En dat is waar jij me kan helpen: met jouw support, kan ik een groener leven creëren, en kunnen we aan de slag zodra we dat perfecte stuk land hebben gevonden.

Jouw donatie helpt mij door mijn thuisloze jaren te komen, zodat ik op mijn beurt de aarde kan helpen herstellen van onze menselijke impact.
Je stelt me in staat om kunst te blijven maken en mijn leven te wijden aan het verspreiden van mijn liefde voor de natuur.
Je maakt deel uit van een kettingreactie bestaande uit educatie, inspiratie, en de weg vrij maken naar een gezondere planeet.
Je steunt onze droom
om de wereld een betere plek te maken.

Dus, eindeloos veel DANK voor je support! Je hulp betekent alles voor me, en is een stap in de goede richting naar een groenere aarde. Help ons de wereld te helpen door te DOEN, in plaats van te dromen.

Check onze WhyDonate pagina om met iDeal te doneren.

OF gebruik Paypal:Donate with PayPal

OF stuur mij een bericht om mijn rekeningnummer te vragen

P.S Als je ons in de toekomst wilt helpen dit huis te bouwen, of denkt dat je ons op een andere manier kan helpen bij onze plannen (of het financieren hiervan), stuur me een berichtje op studiosarie@outlook.com

flags-38754_640 For Englisch go here.